Bornholmske svampe

Menu:

Links:

- Valid XHTML
- Valid CSS

Get Firefox!

 

Siden er selvfølgelig hosted hos:

JT-COM

Version: 2.1
(1. Juli, 2007)

PDA:

Som en rigtig nørd, kan jeg jo ikke klare mig ret lang tid uden en computer i nærheden. Så derfor har jeg næsten altid min PDA (Personal Digital Assistent) med mig. Jeg startede for mange år siden med en PalmPilot 1000. En fantastisk maskine. Den kører så vidt jeg ved med PalmOS 1.07. Den næste maskine jeg anskaffede mig, var en Palm m505. Den er med farveskærm. Efter den blev det en PalmOne Tungsten|E og en Palm Zire 71. Nu er jeg nået til en Palm Tungsten T3, med et wifi-kort, bluetooth tastatur og bluetooth GPS. Når de laver en der kan lave kaffe så opgraderer jeg igen...

07.06.2006

Palm Treo 680

Okay, det viste sig så ikke at være helt sandt. Jeg har netop fået mig en Palm Treo 680. Hvilket groft sagt er en sammensmeltning af en pda, mobiltelefon og et tastatur (se billede). Der kommer nok lidt mere info senere - nu skal jeg lege :-).

01.07.2007

Nu har jeg efterhånden fået installeret alle de vigtigste ting på min telefon. Fordelen ved Palm, er at der findes et væld af gratis programmer. Forhåbentligt kan jeg tage mig sammen til at beskrive nogle af mine favoritter på denne side. Denne gang har jeg tilføjet afsnittet om emulatorer.

Emulatorer

Treoen er heldigvis udstyret med en nogenlunde kraftig processor, hvilket gør den i stand til at emulere diverse gamle computere og spillekonsoller. Der findes mange forskellige emulatorer til Palm, men mine tre favoritter er:

Mange af spillene fra de gamle konsoller passer faktisk rigtigt godt til skærmen på en PDA, da opløsningen på de gamle maskiner typisk ikke er ret høj.

Diverse links

Der findes utroligt mange steder på nettet med informationer om PDA'er. Her er nogle af mine favoritter: